Автентични класически оръжия от Германия – houseofguns.bg

Лов Новини

В тази статия ще ви запознаем с едно място за ценители на класическото автентично ловно оръжие. Висококачествени, подбрани с внимание оръжия внос от Германия.

Оръжеен магазин houseofguns.bg – гр. Козлодуй, създаден през 2007г. се занимава с внос, дистрибуция и търговия. В магазина се предлагат както нови, така и употребявани оръжия, внос от Германия. Употребяваните ловни и бойни оръжия са в автентичен вид, в отлично техническо състояние, без луфтове в главата и язви в цевите. Оръжията са изключително поддържани и  в перфектно визуално състояние.

Екипът на магазина се състои от професионалисти, които са се доказали през годините и продължават да развиват своя потенциал в ежедневната си работа. В резултат на тяхното устойчиво развитие през последните години броят на клиентите и приятелите на магазина е нарастнал значително, а това е достатъчен стимул за тях да работят усилено, за да отговорят на високите очаквания.

Собствениците на магазина са горди с възможността да предлагат оръжия от водещи Европейски производители, чиято репутация за качество и надеждност е безупречна. Екипът от специалисти по подбора на оръжията гарантира, че всеки продукт, който се предлага, отговаря на най-високите стандарти за производство и издръжливост.

Подкрепени от страстта към класическите оръжия и от силното си убеждение в тяхната красота и функционалност, професионалистите от Оръжеен магазин – houseofguns.bg – гр. Козлодуй са тук, за да  предоставят на своите клиенти най-доброто, което светът на лова има да предложи. Не се колебайте да посетите физическия  или онлайн магазин и да се потопите в света на традицията и качеството. Екипа на магазина е на  разположение, за да ви помогнат да изберете идеалното оръжие за вашите нужди и стил.

В Оръжеен магазин houseofguns.bg може да намерите широка гама от артикули за лов, както и да се възползвате от професионализма на специалистите. Допълнителни услуги,  които предлагат също са:

  • Ремонт на пневматично и газ-сигнално оръжие
  • Почистване и ревизиране на всички видове оръжие
  • Прецизно заточване на всички видове ножове
  • Проверка и издаване на удостоверение за техническа годност на оръжие
  • Монтаж на оптични прибори на всички видове ловни и въздушни пушки
  • Консултации

За повече въпроси и по-подробна информация сте добре дошли да посетите Оръжейният магазин или да се свържете с тях във Фейсбук страницата им, както и на 0898 55 99 79.

Онлайн магазин: www.houseofguns.bg

Някои от предложенията на магазина: